Therapie in Den Haag

Direct, dichtbij en zonder omweg

Ik gebruik een breed scala aan therapieën en methodes om mijn cliënten te helpen. De belangrijkste, en degene die ik het meest gebruik is gestalttherapie en psychosynthese.

Wat houdt dat in?

Het betekent dat ik direct op je reageer. Ik ‘lees’ je en deel wat ik zie. Dingen die me opvallen, de manier waarop je je laat zien, hoe je beweegt, kijkt, praat, doet. In die zin ‘doe’ ik als psycholoog niet veel meer dan je jezelf te laten zien. Door dat te doen leer je in heel korte tijd heel veel over jezelf. Van sommige dingen zul je schrikken. En soms kom je ergens achter wat moeilijk is te erkennen. Andere zaken zijn onmiddellijk verrijkend.

Veel voorkomende klachten

Met je klacht als vertrekpunt gaan we samen op weg. Niet naar wie je wilt zijn. Maar naar wie je kúnt zijn. Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie in Den Haag. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

Het belangrijkste van therapie bij Psycholoog Den Haag is dat je het écht zelf doet. Vandaar ook ons motto: Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag. Neem dus die verantwoordelijkheid en geloof in jezelf (en in je eigen kracht)!

Therapie bij psycholoog Den Haag heeft in de regel prachtig resultaat voor de cliënten. Aan het eind van de rit is de klacht verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen, je hebt jezelf hervonden – op eigen kracht.

Contact psycholoog Den Haag

Zit jij met vragen over jouw klacht of wil je advies? Dan is het verstandig contact op te nemen met Psychologen Nederland. Je kunt ons vrijblijvend bereiken op 070 – 22 10 068, waar je iemand aan de lijn krijgt die geschoold is in de psychologie. Daarom kan zij jou direct kan helpen aan een professioneel en passend advies. Als je een afspraak wil maken met een psycholoog, kan je gelijk terecht, je wordt niet op een wachtlijst geplaatst!